Heartvue

3D-hartportret

HeartVue is een innovatief screeningsinstrument waarmee u in slechts 30 seconden een ‘foto’ van het hart kunt maken.

Tot voorheen waren er geen adequate methodes om hartproblemen in een vroegtijdig stadium betrouwbaar te kunnen herkennen. HeartVue is een preventief hartscreeningsinstrument dat daar verandering in brengt.

Testmethode

De medewerkers van Instituut Jacob Cats zijn opgeleid om de HeartVue professioneel toe te passen. Door middel van een korte en eenvoudig uit te voeren test wordt er een driedimensionaal plaatje van het hart gemaakt, een zogenaamd ‘hartportret’.

Het screenen van het hart duurt slechts 30(!) seconden. De testpersoon zit in rust met klem-electroden op zowel enkels als polsen. U hoeft zich dus niet om te kleden of te bewegen én de testresultaten zijn direct beschikbaar op de computer.

Screening

De HeartVue is geen diagnostisch apparaat en stelt dus geen medische diagnose. Een koortsthermometer geeft tenslotte ook niet de oorzaak van de koorts aan. HeartVue is een snel en betrouwbaar screeningsapparaat dat direct laat zien of er iets met het hart aan de hand is. Vervolgens zullen wij u indien nodig doorverwijzen naar een arts of cardioloog.

Maak direct aan afspraak