OmegaWave

Test uw gezondheid

Wilt u uw gezondheid eens goed onder de loep nemen? Doe dan een vitaliteitstest. Met behulp van de Omega Wave – een uniek meetinstrument – brengen we in minder dan 30 minuten zowel uw fysieke als mentale gezondheid (fitheid) in kaart. Na afloop van de test ontvangt u een persoonlijk vitaliteitsprogramma.

Te hoge belasting

Als mensen hebben wij het vermogen om ons aan te passen. Prikkels die worden gegeven aan het lichaam zetten veranderingsprocessen in gang, zodat het lichaam deze prikkels een volgende keer beter kan verwerken. Veel mensen voelen zich echter vaak vermoeid, lusteloos en prikkelbaar. Bij deze mensen is er een disbalans tussen belasting en belastbaarheid. Zij ervaren een constante druk, waardoor zij niet meer het vermogen hebben om prikkels te verwerken. Op lange termijn zorgt dit voor klachten als hoofdpijn, gespannenheid en slapeloosheid.

Meten is weten!

De Omega Wave test geeft u écht inzicht in uw vitaliteit en fitheid. Na afloop van de test krijgt u een persoonlijk advies hoe u de balans kunt herstellen en behouden door een verandering aan te brengen in uw lifestyle, voeding en gedrag.

Voordelen van de Omega wave

  • Geen fysieke inspanning verreist
  • Metingen zonder bloed te prikken
  • Testduur slechts 30 minuten
  • Testresultaten direct beschikbaar

Maak direct een afspraak

Ook uw vitaliteit testen met de OmegaWave? Maak vandaag nog een afspraak.

Maak direct aan afspraak