Voor wie is het geschikt?

De OmegaWave test is geschikt voor top- en recreantsporters, particulieren en het bedrijfsleven.

Signaleer overbelasting en stress

De OmegaWave test is uitermate geschikt voor personen die regelmatig in stressvolle situaties terechtkomen of die vaak kampen met vermoeidheidsklachten. Met de test kan het stress level in uw lichaam worden bepaald en met de testresultaten wordt duidelijk of uw stress level dreigt te leiden tot een burn-out.

Verbeter uw sportprestaties

De OmegaWave technologie is breed inzetbaar op het gebied van fitheid en conditie binnen de sportwereld. Sporters kunnen worden getest op conditioneel, mentaal en psychisch vlak. Op basis van de testresultaten kan een persoonlijk trainings- programma worden opgesteld. De resultaten zijn van belangrijke waarde voor de opbouw en inhoud van het persoonlijke trainingsschema.

Meet de vitaliteit van uw organisatie

U kunt de OmegaWave ook inzetten binnen uw bedrijf om de fitheid van uw team of organisatie te bepalen. Door het kunnen ontrafelen van verschillende vermoeidheidsindicatoren kan er bewuster voor de juiste behandelmethode gekozen worden. Dit zal resulteren in een snellere vermindering van de klachten. Neem contact op voor meer informatie.

jeroen schuur omegawave specialist

Maak direct aan afspraak