Fysiotherapie op maat voor Harderwijk

Als wij bij Instituut Jacob Cats leuke reacties terugkrijgen, dan delen we deze natuurlijk graag met u. Zo kregen wij van een klant uit Harderwijk de volgende reactie over zijn ervaring met fysiotherapie bij Instituut Jacob Cats.

Blessure bij voetbal in Harderwijk
“Ik voetbal al jaren elke zaterdag met veel plezier bij voetbalclub V.V.O.G. uit Harderwijk. Daarbij ben ik vorig jaar geblesseerd geraakt en had ik fysiotherapie nodig. Van een kennis kreeg ik een positief verhaal over Instituut Jacob Cats wat mij overtuigd heeft ook een afspraak te maken.”

Persoonlijk behandelplan
“Vooral het persoonlijke behandelplan bij de fysiotherapie sprak me erg aan. En dat is mij ook zeer goed bevallen. Samen hebben we een persoonlijk behandelplan opgesteld, om mijn herstel zo snel mogelijk te laten verlopen, want ik wilde toch zo snel mogelijk weer actief zijn op de trainingen bij V.V.O.G. Harderwijk. De therapie verliep voorspoedig en ik was eerder hersteld dan verwacht.”

“Daarom, van harte bedankt voor deze aanpak. Ik zal de fysiotherapie van Instituut Jacob Cats zeker bij mijn vrienden en kennissen uit Harderwijk aanbevelen.”

Wij zijn natuurlijk trots op dit verhaal, en horen ook graag uw mening over onze therapieën. Daarnaast heten wij nieuwe klanten, op zoek naar een persoonlijke behandeling van harte welkom.

Bekijk hier de mogelijkheden voor fysiotherapie in Harderwijk.

Maak direct aan afspraak