GZ-psycholoog Lucinda van de Pol

GZ-psycholoog Lucinda van de Pol

Van jongs af aan ben ik geboeid door mensen en hun gedrag: wat drijft hen, waar komen gedachten en emoties vandaan, waarom nemen mensen bepaalde beslissingen wel of niet, hoe ontstaan psychische problemen en wat werkt om het psychisch evenwicht te herstellen? Van mijn interesse heb ik mijn beroep mogen maken. Ik behandel kinderen en volwassenen met psychische problemen met als doel het inzicht in hun gedachten, emoties, gedrag, sterke kanten en kwetsbaarheden te vergroten. Door het vergroten van het zelfbewustzijn en oplossingsvaardigheden krijgen zij meer grip op hun psychische problemen en worden de (eerste) stappen naar psychisch herstel en evenwicht gezet. Dat is mijn passie en geeft energie. Een

Als GZ-psycholoog werk in mijn eigen praktijk genaamd: L.M. van de Pol GZ-psycholoog. Mijn behandelruimte is bij Instituut Jacob Cats. Hiervoor heb ik gekozen omdat psychisch en lichamelijk functioneren binnen mijn visie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In het multidisciplinaire team bestaande uit fysio- en oefentherapeuten van Instituut Jacob Cats en mijzelf kijken we naar de mens in zijn totaliteit en naar wat nodig is om het psychisch en lichamelijk evenwicht te herstellen.

Daarnaast ben ik docent bij de opleiding Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. Ik geef binnen het bachelor- en masterprogramma werkgroepen aan studenten gericht op het vergroten van hun praktijkvaardigheden en kennis in het werken met voornamelijk kinderen, jongeren en hun systeem.

Ten slotte vind ik het ook belangrijk om mijn eigen kennis en vaardigheden middels scholing te vergroten zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Hieronder volgt een overzicht van mijn behaalde registraties, opleidingen en lidmaatschappen bij vakverenigingen.

L.M. (Lucinda) van de Pol, MSc

GZ-psycholoog (BIG nummer: 79920732725 en AGB-code: 94101935)

EMDR-therapeut

Cognitief gedragstherapeut VGCT® in opleiding

 

Lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)

Lid van Nederlandse Vereniging voor Gz-psychologen (NVGzP)

Lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN)

 

Naast bovenstaande geschoold in oplossinggerichte therapie, het gevolgenmodel en Professional Consciousness Coaching®

 

Praktijk

L.M. van de Pol GZ-psycholoog (AGB-code praktijk: 94062656)

Welkom

Bezoekadres

Instituut Jacob Cats

Jacob Catslaan 76

3852 BW Ermelo

 

Direct telefonisch contact: 06-23104233

Maak direct aan afspraak