Bewegingscentrum groepslessen

In groepsverband werken aan uw conditie? Niet alleen gezond, maar ook nog eens heel gezellig. Bij Instituut Jacob Cats bieden we verschillende soorten groepslessen in ons bewegingscentrum; er zit gegarandeerd een les tussen die u op het lijf geschreven is.

Training in kleine groepen
We geven onze groepslessen volgens het ‘small group’ principe. U traint met maximaal 8 tot 10 personen, wat zorgt voor een gezellige, ongedwongen sfeer. Omdat de groepen klein zijn, is er voor iedereen voldoende aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Onder begeleiding van een specialist
U traint bij Jacob Cats altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Dus ook bij de small group training in ons bewegingscentrum kunt u vertrouwen op onze kennis en expertise.

De groepslessen
Onze programma’s in het bewegingscentrum zijn gericht op alle aspecten van uw conditie; lenigheid, balans, stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast pakken we ook de buik- en de rugspieren aan. Wilt u een uitgebreider programma? Dan passen we dit gewoon voor u aan.

Meer informatie over het bewegingscentrum in groepsverband? Loop gerust eens bij ons binnen of maak een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met ons programma. Klik op de knop hieronder om direct een afspraak te maken.

Rooster groepslessen

Maandag Dinsdag       Woensdag Donderdag Vrijdag
Fysiofit
09.00 – 10.00
Fysiofit
09.00 – 10.00
Fysiofit
09.30 – 10.30
Yin Yoga
10.15 – 11.15
Yoga
11.30 – 12.30
Fysiofit
19.30 – 20.30

 

Meld u direct aan