Overgewicht

Ga de strijd aan!

De helft van de volwassen Nederlanders tobt met overgewicht. Instituut Jacob Cats biedt uitkomst door middel van een integraal gezondheidstraject. Ga samen met ons de strijd aan tegen overgewicht!

Trainingsprogramma

Het traject begint met het in kaart brengen van de fitheid en belastbaarheid aan de hand van een intake en een gezondheidscheck. Op basis van deze test wordt een persoonlijk trainingsprogramma samengesteld. Vervolgens gaan we werken aan de lichamelijke conditie en een beter inzicht in het voedingspatroon en de eigen persoonlijkheid.

Programma

  •  6 keer een gezondheidscheck ter waarde van € 55,-
  • 16 persoonlijke afspraken in een jaar
  • om de 6 weken een vernieuwd trainingsprogramma

De ervaringen van de deelnemers zijn uitstekend. Zij noemen het programma een verandering in hun leven, een verrijking van zelfkennis, inzicht gevend in waarom zij zich zo gedragen in hun huwelijk, in hun gezin, op hun werk. Ze merken enorme verbeteringen in hun fitheid.’

We werken samen aan het behalen van uw persoonlijke doelstellingen. Het streven is om binnen een jaar een gezond gewicht te bereiken. Wilt u zich inschrijven voor dit programma? Stuur dan een e-mail naar bewegingscentrum@instituutjacobcats.nl of bel 0341-564806 en toets nummer 2 in voor het bewegingscentrum.

Meld u direct aan