Personal training

Ooit leek het alleen voor de sterren weggelegd, maar een personal trainer is al lang geen luxe meer. Sport u graag alleen, maar vindt u het lastig om uzelf te motiveren, of vindt u het prettig daarbij professioneel ondersteund te worden? Kies dan voor een personal trainer van Instituut Jacob Cats!

Een eigen personal trainer
Met een eigen personal trainer is de aandacht volledig op u gericht. Dit werkt extra motiverend, want de kantjes er van af lopen, is er niet meer bij. Omdat uw coach alleen met u bezig is, kan hij of zij zich volledig concentreren op uw individuele behoeften en prestaties. trainen met uw eigen personal trainer betekent optimale veiligheid en resultaat.

Personal training bij Instituut Jacob Cats
Wanneer u individueel wilt komen sporten bij Instituut Jacob Cats, krijgt u eerst een intakegesprek en een aantal specifieke tests om uw gezondheid in kaart te brengen. We bespreken de resultaten (die u ook mee naar huis krijgt) en stellen aan de hand daarvan uw beweegplan op, met daarin uw persoonlijke doelstellingen. Daarna kunnen we aan de slag! Narmate uw conditie toeneemt, stellen we de doelen met regelmaat bij, zodat u steeds vooruitgang blijft boeken. In sessies van een half uur werken we samen naar uw doelstellingen toe.

Twijfelt u nog? Probeer een gratis coaching sessie
Wilt u eigenlijk al langer onder individuele begeleiding gaan sporten, maar heeft u de stap nog niet durven zetten? Kom dan bij Jacob Cats een gratis proefles ervaren. Een van onze deskundige specialisten neemt uitgebreid de tijd om u de voordelen en mogelijkheden van personal training te laten zien en praat u bij over een gezonde voeding en levensstijl. Wedden dat u daarna meteen aan de slag wilt?