Ski fit

Skiën is voor de meesten van ons niet iets wat we dagelijks doen. Om blessures te voorkomen, is een goede voorbereiding op de geplande wintersport geen overbodige luxe. Onbezorgd genieten van de sneeuw? Warm je op bij Instituut Jacob Cats en sta straks stevig op de lange latten.

Voorbereiden op wintersport
Bij het voorbereiden van de wintersport denkt u in eerste instantie misschien aan het boeken van de reis en het inpakken van de juiste spullen. Maar uw lichaam wintersportklaar maken, is eigenlijk veel belangrijker. Het zijn immers geen alledaagse bewegingen die u op de piste maakt. Ski Fit is speciaal ontwikkeld om uw lichaam voor te bereiden op uw skivakantie. U heeft slechts enkele lessen nodig om helemaal in vorm te zijn.

Wat is ski fit?
Ski fit staat voor veilig en blessurevrij skiën; met gerichte oefeningen leert u de juiste bewegingen aan. U heeft veel minder of zelfs nauwelijks spierpijn en kunt dus ook na een aantal intensieve dagen in de sneeuw nog soepel de piste op.

De inhoud van een ski fit les

Ski fit is een persoonlijk programma met typische wintersportoefeningen, waarbij alle aspecten van uw conditie aan bod komen.

Onze ski fit lessen bestaan uit typische wintersportoefeningen, waarbij alle aspecten van uw conditie aan bod komen. We leren u niet alleen de juiste skibewegingen aan, maar werken ook aan uw uithoudingsvermogen en het verbeteren van uw kracht, snelheid en lenigheid. U ziet uw conditie en coördinatievermogen direct vooruit gaan. Omdat u straks soepel de berg af komt, loopt u aanzienlijk minder risico op een gipsvlucht terug naar huis.

Hoe veel lessen ski fit heeft u nodig?

 Na een traject van 8 weken bent u helemaal klaar voor uw skivakantie en stapt u straks fit en vol vertrouwen de piste op. Goed voorbereid de sneeuw in?

Informeer vrijblijvend naar ons ski fit programma of  klik op de knop hieronder om een GRATIS vrijblijvende proefles aan te vragen.

Meld u direct aan