Slenderen

Ontspannen work-out

Zonder enige manier van inspanning toch werken aan de verbetering van uw figuur? Dan is slenderen iets voor u. Ook als onderdeel van een revalidatieprogramma kan slenderen prima worden ingezet.

Wat is slenderen?
Slenderen is een vorm van bewegen op geautomatiseerde bewegingsbanken. De bewegingen en trillingen van de apparaten verstevigen de spieren, stimuleren de bloedsomloop en vergroten de zuurstoftoevoer. De kans op een blessure is daarbij nihil.

Waarom slenderen?
Slenderen versterkt de spieren, zonder verder de gewrichten te belasten. Het is uitermate geschikt voor mensen die wel willen afvallen, maar niet willen of kunnen bewegen. Na een operatie of trauma bijvoorbeeld, is slenderen perfect te integreren in het revalidatieproces. Ook mensen met chronische aandoeningen als multiple sclerose, fibromyalgie of reuma hebben veel baat bij slenderen, omdat ze hun lichaam zo toch in conditie kunnen houden.

Onder begeleiding van een expert
Zoals alle trainingen bij Instituut Jacob Cats, gebeurt ook het slenderen onder begeleiding van een expert. Zeker wanneer een medische achtergrond de reden is waarom u voor het slenderprogramma kiest, wilt u wel kunnen vertouwen op een veilige behandeling en een goed advies.

Is slenderen iets voor u? Kom het eens vrijblijvend ervaren. We helpen u graag op weg naar een gezonder lichaam! Maak vandaag nog een afspraak door op de knop hieronder te drukken.

Klik op de knop hieronder om een GRATIS vrijblijvende proefles aan te vragen.

Meld u direct aan

Uw waardering

Hoe beoordeelt u deze behandeling? *

*

*

*


Uw waardering


* verplichte velden