Titleist Performance Institute (TPI)

Instituut Jacob Cats biedt haar golfliefhebbers een mooi nieuw concept aan voor in de wintermaanden, genaamd het “Titleist  Performance Institute (TPI)”.

Dit concept houdt in dat je in 3 maanden een golfspecifiek programma volgt, bestaande uit een sportprogramma, test en metingen, en tips en tops van onze kenners.

Na het volgen van dit programma start je helemaal fit aan het nieuwe golfseizoen!

We bieden 3 verschillende golfpakketten aan. Je kunt dus zelf kiezen hoe vaak je in de week wilt komen! Bij elk pakket krijg je om de 6 weken een nieuwe individueel golf programma aangeboden, waarbij vernieuwde aandacht wordt gelegd op de individuele aandachtspunten. Voordat je start met de eerste 6 weken van het programma, loop je 3 keer mee met onze experts. Het programma ziet er als volgt uit:

Golf fit 1: met behulp van golfspecifieke testen wordt gekeken of je beperkt bent in bepaalde uitgangsposities! Op basis van de resultaten van deze testen en je eigen ideeën, wordt samen met onze experts een schema opgesteld. Dit schema wordt vervolgens in golf fit 2 en Golf fit 3 met u doorgenomen. Deze sessies vinden plaats op basis van individuele coaching van ca. 60 minuten per keer.

Na 6 weken herhaalt dit traject zich weer. 

Start traject:

De start van dit traject zal in december/januari zijn. In maart/april ben je klaar voor het nieuwe golfseizoen.

Abonnementen/kosten:

 

Abonnement IJC golf goud IJC golf zilver IJC golf brons
3x in de week 2x in de week 1x in de week
Activiteiten
Cardio apparatuur * * *
Kracht apparatuur * * *
Trilplaat * * *
Bewegingsbanken * * *
     
Extra’s      
(2x) golf fit 1, 2, 3 (60 min.) * * *
(2x) persoonlijk golfschema * * *
     
Kosten      
€ 349,- €249,- €149,-

 

Meld u direct aan