Yoga

Dankzij Yoga leert u bewuster naar uw lichaam te luisteren en daar positieve energie uit te putten. U komt tot rust en geniet van ontspannende klanken in een prettige ambiance.

In balans met Yoga
Yoga leert u bewuster te luisteren naar uw lichaam. Centraal hierbij staat een goede beheersing van uw ademhaling; zo komt u dichter tot de essentie van uw lichaam. Door de focus op uw ademhaling te combineren met uitgebalanceerde oefeningen en meditatie, verwijdert u de blokkades in uw lichaam en geest. Na een Yogasessie voelt u zich ontspannen, alsof alleen de positieve dingen in de buitenwereld tot u doordringen.

Het resultaat van Yoga
Yogalessen hebben direct een positieve uitwerking op lichaam en geest. U merkt meteen dat uw ademhalingstechniek en lichaamshouding verbeteren. Bovendien zullen eventueel vastzittende spieren, zoals in uw nek en schouders, loskomen. Uw lichaam blijft leniger en uw geest kan gemakkelijker omgaan met de stress van uw dagelijks leven.

Alleen of in groepsverband
Bij Jacob Cats leert u onder begeleiding van een ervaren Yoga-instructeur de juiste houdingen, Yoga oefeningen en stretchtechnieken. U kunt een Yoga cursus doen in groepsverband, of u oefent op individuele basis met uw persoonlijke Yoga instructeur. U kiest zelf waar u zich het prettigst bij voelt; het draait bij Yoga immers allemaal om ontspanning.

Onthaasten en optimale prestatie met Yoga
Tijdens onze Yogalessen ervaart u hoe belangrijk het is om u bewust te worden van de signalen die uw lichaam geeft. Met ontspanningsoefeningen leert u om de stress uit uw gehaaste bestaan achter u te laten. Yoga helpt u te onthaasten en in balans te komen. De technieken die u tijdens Yoga gebruikt, zorgen dat uw hele zenuwstelsel en de belangrijke organen de rust krijgen die ze verdienen. Hierdoor kunt u optimaal presteren. Bovendien bevordert het stretchen van de spieren uw herstel; het maakt uw lichaam sterker en voorkomt een hoop blessureleed.

Kom vrijblijvend de ontspanning van Yoga ervaren bij Ā Instituut Jacob Cats. Schrijf u vrijblijvend in voor een gratis proefles door op onderstaande knop te klikken.

Meld u direct aan