Sociaal betrokken

Instituut Jacob Cats is nauw betrokken bij sportend Ermelo. Wij behandelen zowel bij ons in de praktijk als op het veld vele sportblessures. Daarnaast geven wij voorlichting op het gebied van blessurepreventie en training.

Geen passieve sponsoring

Instituut Jacob Cats steunt sportclubs zowel financieel als praktisch, door het aanbieden van onze diensten. Een sponsorbord alleen is voor ons niet voldoende.

Wij vinden het belangrijk om dicht bij de mensen te staan. Om dat te realiseren, willen wij juist een actief onderdeel zijn in het verenigingsleven van een sportclub.

Begeleiding van talent

Ben je een jong talent? Dan komen we graag met je in contact om samen te kijken of er nog meer uit je sportprestaties is te halen.

Wij hebben speciale begeleidingsprogramma’s voor sporters met talent. Wij bieden deze niet alleen aan voor reguliere sporten zoals voetbal, korfbal of tennis, maar ook voor golf, motorcross, fietscross en zelfs waterskiën.

De therapeuten van Instituut Jacob Cats staan open voor elke sportieve samenwerking. Daaronder vallen zowel aparte trainingssessies, voorlichting wat betreft blessurepreventie, alsook het structureel werken aan verbetering van je fitheid.

Onze projecten

Instituut Jacob is actief betrokken bij de volgende sportverenigingen:

Bij elk van deze vereniging zijn therapeuten van Instituut Jacob Cats wekelijks actief betrokken door de sporters bij trainingen en wedstrijden te begeleiden.