Compleet leefstijlprogramma

Tijdens het leefstijltraject ga je 10 maanden aan de slag om je leefstijl te verbeteren. Hierbij focussen we op de peilers van positieve gezondheid zoals beweging, mentaal welbevinden, voeding, zingeving en meedoen.

Multidisciplinaire samenwerking

Tijdens het leefstijlprogramma word je multidisciplinair begeleid. Zo meet de omegawavespecialist jouw vitaliteit met behulp van de omegawave vitaliteitstest, word je intensief begeleidt door een beweegspecialist in het bewegingscentrum en start je een voedingsadviestraject bij een orthomoleculair therapeut. Periodiek voeren we gerichte metingen uit, om je resultaten goed in de gaten te houden en waar nodig bij te sturen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Persoonlijk plan van aanpak

Tijdens de intake informeren we je uitgebreid over het 10 maanden traject. We bespreken jouw wensen en doelen en maken we een persoonlijk plan van aanpak dat hierbij aansluit. De eerste afspraken bij jouw begeleidende coaches worden gemaakt. We coachen je intensief met specifieke oefeningen en leefstijl adviezen. Samen gaan we hard aan de slag om je weer helemaal in vorm te krijgen

Maak vrijblijvend kennis met Instituut Jacob Cats.

aanvragen