Natascha

Mijn naam is Natascha Samplonius-Kamphorst. Na een opleiding aan de middelbare hotelschool ben ik gaan werken in de hotellerie. Hier heb ik verschillende sales trainingen gevolgd en ben ik werkzaam geweest op de afdeling receptie en reserveringen. Ik ben nu bijna 7 jaar werkzaam bij Instituut Jacob Cats in de functie van receptioniste/secretarieel medewerkster.

Bij Instituut Jacob Cats ben ik het eerste aanspreekpunt voor het inplannen van een afspraak bij één van onze therapeuten. Heb je een vraag over een verzekering, rekening of iets anders, dan sta ik je graag persoonlijk te woord. Ik zorg graag voor een prettige gastvrije sfeer, zodat je je welkom voelt! Naast deze werkzaamheden ondersteun ik de therapeuten en het management met meerdere secretariële taken, tevens houd ik mij bezig met de Social Media pagina’s van Instituut Jacob Cats. Organiseren en plannen is wat ik graag doen!

Naast Instituut Jacob Cats breng ik graag tijd door met mijn gezin en doe ik in mijn vrije tijd aan yoga, tuinieren, wandelen, lezen en bezoek ik graag het theater.

Terug naar overzicht