Instituut Jacob Cats streeft naar het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat en een hoge klanttevredenheid. Centraal hierbij staan de afstemming van de geleverde zorg op de vraag van de cliënt en diens eigen verantwoordelijkheid.

Werkwijze

Ons professionele team staat inhoudelijk borg voor vooruitstrevende behandelmethodes waarvoor je gegarandeerd binnen 24 uur terecht kunt. Onze aanpak is gebaseerd op onze kernwaarden:

Passie voor gezondheid, Samenwerken en Deskundigheid, Innovatie.

Intake en onderzoek

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij Instituut Jacob Cats, wordt er een afspraak gemaakt voor een intake van ca. een half uur. Door middel van diverse testen en vragen analyseren wij jouw situatie en leggen wij jouw hulpvraag nauwkeurig vast. Op basis van de uitkomsten stellen wij een persoonlijk behandelplan op maat op. Hierbij word je intensief begeleid door onze specialisten. Samen met hen worden jouw persoonlijke doelen besproken en komt er een plan van aanpak hoe dit te bereiken. Op basis hiervan kun je een vervolgafspraak inplannen.

Verzorging en hygiëne

Bij Instituut Jacob Cats staat persoonlijke verzorging en hygiëne hoog in het vaandel. We vragen je daarom onderstaande items mee te nemen wanneer je komt voor je eerste behandeling of vervolgafspraak.

  • Een zorgverzekeringspas
  • Een identiteitsbewijs
  • Een handdoek
  • Makkelijk zittende kleding

Maak gerust een afspraak voor een intake: je bent van harte welkom!

contact opnemen

Wij zijn instituut Jacob Cats.
Mogen wij u helpen?