< Terug naar Weblog

Vacature algemeen Fysiotherapeut M/V (32 – 36 uur)

Ben jij een ervaren en ondernemende fysiotherapeut eventueel met specialisatie en ben je flexibel inzetbaar? Instituut Jacob Cats is op korte termijn zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevend gezondheidsinstituut.

Door de vele specialisaties binnen het Instituut is je werkveld zeer gevarieerd. Je bent gepassioneerd over het vak en bent ambitieus. Je werkt in een klein, hecht en gemotiveerd team van enthousiaste specialisten. Je bent communicatief zeer vaardig, betrokken en vindt het leuk om buiten ons instituut bij diverse sportverenigingen actief te zijn. Bij Instituut Jacob Cats krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Instituut Jacob Cats

Instituut Jacob Cats is een ambitieus gezondheidsinstituut, vernieuwend en ook ondernemend. Cliënten profiteren van het gemak van alle relevante therapieën onder één dak. Hierdoor kan Instituut Jacob Cats een professioneel en persoonlijk behandelplan bieden. Zowel binnen het team als naar haar patiënten staat betrokkenheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van ons instituut continu te verbeteren, heeft Instituut Jacob Cats zich aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie.  

Unieke inspirerende werkomgeving

Instituut Jacob Cats is gelegen in een schitterende en rustgevende bosrijke omgeving en is goed bereikbaar. 

Functie eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding fysiotherapie
  • Werkervaring als fysiotherapeut
  • Specialisatie is een pré
  • Ervaring met verslaglegging op plusniveau (Intramed/FRM)
  • Flexibel inzetbaar 
  • Ondernemend
  • Communicatief  en sociaal vaardig.

Instituut Jacob Cats is een uitstekende werkgever en biedt goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie over deze vacature of onze organisatie. Direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar info@instituutjacobcats.nl of per post naar 

Postbus 181, 3850 AD te Ermelo.