< Terug naar Weblog

Fitter en gelukkiger dankzij de AlterG loopband

“Dagelijks ontvang ik patiënten die continu pijn hebben bij het bewegen en daardoor amper of soms zelfs helemaal niet meer activiteiten kunnen ondernemen. Gevolg is dat zij nergens meer zin in hebben en zich moe voelen. Er is angst ontstaan om weer die pijn te voelen. Deze patiënten vallen vaak van de ene klacht in de andere.”

Gelukshormoon

“Bewegen ofwel activiteiten ondernemen is niet alleen leuk om te doen, maar ook goed voor ons lichaam. Ons lichaam maakt, door activiteiten te ondernemen, onder andere een gelukshormoon aan wat ons een euforisch gevoel kan geven, het vermindert angstgevoel en gevoeligheid voor pijn. En daarnaast zorgt dit gelukshormoon voor minder spanning en helpt het ons beter te slapen. Mensen die zich nog maar beperkt kunnen bewegen of continu pijn hebben, zullen dit zeker herkennen. Gelukkig hebben wij voor hen nu een mooie oplossing!”

Website-AlterG

Pijn- en klachtenvrij bewegen

“De AlterG loopband is een zeer unieke loopband in Nederland, ooit door de NASA ontwikkelt, om astronauten na een verblijf in de ruimte weer te laten wennen aan de zwaartekracht op aarde. De AlterG vermindert namelijk de zwaartekracht ofwel het lichaamsgewicht. Deze loopband vormt een luchtdichte omgeving om het lichaam, zodat het lichaam als het ware omhoog wordt gelift. Door deze heffing kan het lichaamsgewicht worden verminderd met maximaal 80%.”

Fitter en gelukkiger

“Dankzij de AlterG loopband kunnen patiënten met chronische klachten weer pijnvrij bewegen, patiënten met blessures sneller revalideren en ook direct starten met revalideren. Direct starten is ook mogelijk voor patiënten die moeten revalideren na een operatie. De AlterG kan er voor zorgen dat u zich gelukkiger en fitter voelt, maar ook dat uw conditie zich verbetert!”

jeroen

Heeft u specifieke vragen over de AlterG loopband? Neemt u dan contact op met Jeroen Schuur via 06 – 55 88 84 38.

“Voelt u zich moe, lusteloos of heeft u pijn bij bewegen? Deelt u met mij uw ervaring en wellicht dat de AlterG ook voor u de oplossing is!”

 

Reacties (1)

  1. Anoniem says:

    Ik heb net even een half uurtje hard gelopen op mijn sokken in normale kleding, als test, helemaal super!

    Ben nu nog net even te zwaar om gewoon te gaan hard lopen en bang voor blessures. Op deze manier kan ik toch hardlopen zonder kans op blessures.

Uw reactie

Geef hieronder uw reactie op dit weblog item *


Uw reactie


* verplichte velden