< Terug naar Weblog

Fysiotherapeut, manueel of oedeemtherapeut M/V (32-36 uur)

Fysiotherapeut, manueel  of oedeemtherapeut  M/V (32-36 uur)

Ben jij een fysiotherapeut met een brede interesse in gezondheid, vitaliteit en gedrag? Instituut Jacob Cats is op zoek naar jou! Kom werken in een ambitieus team, binnen een vooruitstrevend gezondheidsinstituut.

Door de vele specialisaties binnen het Instituut is je werkveld zeer gevarieerd. Je bent gepassioneerd over het vak en bent ambitieus. Je werkt in een klein, hecht en gemotiveerd team van enthousiaste therapeuten. Vind je het belangrijk om binnen je werkplek samen te werken, betrokken te worden in je eigen en in de praktijk ontwikkeling en hou je daarnaast van gevarieerd werken?  Bij Instituut Jacob Cats  krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Instituut Jacob Cats

Instituut Jacob Cats is een ambitieus gezondheidsinstituut, vernieuwend en ook ondernemend. Cliënten profiteren van het gemak van alle relevante therapieën onder één dak. Hierdoor kan Instituut Jacob Cats een professioneel en persoonlijk behandelplan bieden. Zowel binnen het team als naar haar patiënten staat betrokkenheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel. Om de kwaliteit van ons instituut continu te verbeteren, heeft Instituut Jacob Cats zich gecertificeerd als pluspraktijk en is zij aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie en FysioTopics.

Unieke inspirerende werkomgeving

Instituut Jacob Cats is gelegen in een schitterende en rustgevende bosrijke omgeving en is goed bereikbaar.

Functie eisen

  • BIG registratie HBO fysiotherapie niveau
  • 32 -36 uur beschikbaar, uren in overleg
  • Communicatief  en sociaal vaardig.

Voorkeur voor

  • Werkervaring >dan 1 jaar
  • Specialisatie of verdieping  in manueel therapie of oedeem therapie of de ambitie om hierin te ontwikkelen.
  • Woonachtig in de omgeving van Ermelo <20 km
  • Ervaring met Intramed en Fysioroadmap
  • Werkervaring in keurmerk praktijk

Instituut Jacob Cats is een uitstekende werkgever en biedt goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? Neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie over deze vacature of onze organisatie. Direct solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar info@instituutjacobcats.nl of per post naar Postbus 181, 3850 AD Ermelo.