< Terug naar Weblog

Hardlopen in Ermelo

Instituut Jacob Cats Hardlopen cursus

Lekker hardlopen in Ermelo! Afgelopen april zijn we gestart met de Instituut Jacobs Cats Hardloop cursus. Een nieuw initiatief waarbij mensen die niet of nauwelijks ervaring hebben met hardlopen in 10 begeleide sessie zijn gaan hardlopen.
Met een gezellige club van 8 mensen zijn begonnen met de stap van het gezond hardlopen. Comfortabel hardlopen op je eigen tempo en genieten van het lekker buiten zijn.

Hardlopen in het bos

Lopen in het bos 2 - Hardloop groep 5K - april 2016Instituut Jacob Cats ligt natuurlijk in een prachtig omgeving en de bossen van Ermelo liggen om de hoek waardoor het een ideaal gebied is om lekker te gaan hardlopen in de natuur.
We rennen door de bossen en zoeken naar interessante plekken die het leuk maken hard te lopen. Plezier is nu eenmaal enorm belangrijk.

 

 

Hardlopen in Ermelo

Een van de interessante plekken om te gaan hardlopen in Ermelo is de houten fietsbrug richting Harderwijk. “Het naar boven hardlopen voel je echt wel even in je benen” aldus één van de deelnemers.

We maakte een korte video van de hardloop groep terwijl ze hier omhoog rennen.

 

Hardloop groep 5K - april 2016

Instituut Jacob Cats Hardloop wedstrijd voor het MS fonds

Geen lid van de hardloop groep maar wil je toch nog 5 km hardlopen voor het Nationaal MS Fonds? Op zaterdag 2 juli 2016 sluiten we de cursus af met een hardloop wedstrijd. De huidige deelnemers zullen hier voor het eerst een wedstrijd van 5 kilometer lopen. Kom jij ook hardlopen in Ermelo?

  • Het inschrijfgeld is 7,50 euro en komt volledig ten goede aan het MS Fonds.
  • We starten op 11:00 uur aan de Jacob Catslaan 76 te Ermelo voor de 5 km hardloop wedstrijd.
  • Opgeven voor de wedstrijd kan eenvoudig door onderstaande formulier in te vullen.
  • Leuke prijzen te winnen zoals: Omegawave vitaliteitscheck, Fitnesskaart en Sportmassage