< Terug naar Weblog

Update vanwege Corona Virus

Fysiotherapiepraktijk Instituut Jacob Cats is OPEN

Het corona virus is een zorg van ons allemaal. Alleen samen kunnen we de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk beperken. Wij doen ons uiterste best om voor u en onze therapeuten een veilige omgeving te creëren. Dit doen wij door de adviezen van het RIVM en ons genootschap op te volgen. Er gelden aangescherpte hygiënevoorschriften en de contactmomenten en drukte in de wachtkamers zijn beperkt door aangepaste werk- en behandelroosters. Onze collega’s blijven thuis bij verkoudheid en koorts. Wij adviseren u ook om thuis te blijven bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

De PRAKTIJK blijft OPEN voor noodzakelijke zorg. Daarbij willen wij onze collega zorgverleners in de gezondheidscentra en ziekenhuizen ontlasten die een hoge mate van werkdruk ervaren in de bestrijding en behandeling van dit virus.

Ons BEWEGINGSCENTRUM is van 15 maart tot en met 6 april 2020 GESLOTEN voor zelfstandige sport- en fitnesstrajecten. De  groepslessen zijn vervallen. Het centrum is alleen (beperkt) toegankelijk voor revalidatie en fysiotherapietrajecten.

Bent u herstellende van een operatie, heeft u acute rug- of nekklachten, ernstige stressklachten of andere acute bewegingsklachten? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht op telefoonnummer 0341-564806 (mobiel 06-55888438) of via info@instituutjacobcats.nl

Een telefonisch consult behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij hopen er op deze manier voor u te zijn. Want zorgen moet je doen, niet maken!

Instituut Jacob Cats