< Terug naar Weblog

Vechtersbaas…

…en dat is Lisanne Spaander absoluut! Over haar ziekte, botkanker, praat ze niet graag, maar erover zingen doet ze ontzettend mooi (zie het Youtube filmpje). En vechten tegen haar ziekte kan ze als de beste!

Sinds oktober 2014 veranderde het leven van de 17-jarige Lisanne compleet. ‘Je hebt geen tijd om na te denken want je komt gelijk in een sneltrein terecht van onderzoeken en niet veel later beginnen de bestralingen’, aldus Lisanne.

Revalidatie

Lisanne heeft dit jaar een operatie aan haar heup gehad. De kwaadaardige tumor is toen verwijderd. Ondanks dat ze nog periodiek naar Nijmegen moet voor bestraling, houdt ze zich heel goed aan het revalidatieprogramma. Ze traint hard om weer snel zonder ondersteuning te kunnen lopen, terwijl ze ook nog periodiek naar Nijmegen moet voor bestraling.

Geen vertraging

Iedere keer wanneer Lisanne weer naar Nijmegen is geweest moet ze daar soms wel een paar dagen van bij komen. Voor Lisanne betekent dat een vertraging van haar revalidatie. En dat wil ze niet! De AlterG Loopband maakt het voor haar gelukkig mogelijk om zelfs de dag na de bestralingen weer te lopen! Op de AlterG loopband kost het lopen haar geen kracht, omdat het lichaamsgewicht wordt afgenomen. Daarnaast kan ze door de gewichtsafname pijnvrij lopen. Lisanne is hier erg blij mee; ‘Geweldig dat deze loopband is uitgevonden, mede dankzij de ruimtevaart!’.

Lisanne direct de dag na haar bestraling weer op de loopband!

Het prachtige nummer van Lisanne; vechtersbaas:

Uw reactie

Geef hieronder uw reactie op dit weblog item *


Uw reactie


* verplichte velden