Werkwijze

Werkwijze

Ons professionele team staat inhoudelijk borg voor vooruitstrevende behandelmethodes waarvoor je gegarandeerd binnen 24 uur terecht kunt. Onze aanpak is gebaseerd op onze kernwaarden:

 

Passie voor gezondheid, Samenwerken en Deskundigheid, Innovatie.

Wij werken door middel van ons therapieën aanbod, bewegingscentrum en personal training ruimte aan jouw fitheid en gezondheid.

Onze locatie, in een bosrijke omgeving tussen Ermelo en Harderwijk, levert rust en ruimte op, zodat we samen kunnen werken aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

 

Intake en onderzoek
Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij Instituut Jacob Cats, wordt er een afspraak gemaakt voor een intake van ca. een half uur. Door middel van diverse testen en vragen analyseren wij jouw situatie en leggen wij jouw hulpvraag nauwkeurig vast. Op basis van de uitkomsten stellen wij een persoonlijk behandelplan op maat op. Hierbij wordt je intensief begeleidt door onze specialisten. Samen met hen worden jouw persoonlijke doelen besproken en komt er een plan van aanpak hoe dit te bereiken. Op basis hiervan kun je een vervolgafspraak inplannen.

 

Bij Instituut Jacob Cats staat persoonlijke verzorging en hygiëne hoog in het vaandel. We vragen je daarom onderstaande items mee te nemen wanneer je komt voor je eerste behandeling of vervolgafspraak.

 

  • Een zorgverzekeringspas
  • Een identiteitsbewijs
  • Een handdoek
  • Makkelijk zittende kleding

 

Maak gerust een afspraak voor een intake: je bent van harte welkom!